Hatha Yoga Basics

8 veckors Hatha Yoga Basics

Känner du dig stel efter mycket sittastillande? Går sinnet i virrvarr efter för mycket skärmtid? Längtar kroppen efter avkoppling och själen efter ro?

Ge kropp och själ en vårboost med vår Hatha Yoga-kurs – live i Fruängen! (begränsat antal platser)

8 veckors inspirerande yogaklasser där du får lära dig grundläggande tekniker inom Hatha Yoga.

Hatha Yoga är en uråldrig yogaform som hjälper oss att få djupare kontakt med oss själva, vår kropp och vår inre värld. Hatha yoga bidrar till en ökad kroppskännedom, närvaro och medvetenhet. Studier visar på att Hatha Yoga tekniker stärker muskler, ökar flexibilitet och mobilitet i kroppen, sänker stressnivåerna, bidrar till en känsla av inre styrka och välbefinnande. Den stärker hjärtat och optimerar funktioner i vår hjärna som får en chans att varva ner samtidigt som vi får mer mental klarhet och fokus. Den hjälper oss att kunna koppla av på djupet och eliminera avtrubbning genom en ökad närvaro som får oss att känna oss mer öppna för livet och mottagliga för glädje.

HA betyder sol (yang) och THA betyder måne (yin) . Hatha yoga är därmed ett system som hjälper oss att komma i balans i oss själva.

Varje klass består av:

– Uppvärmningsövningar

– Asanas (yogaställningar)

– Avslappning

– Meditation

Klasserna anpassas varje vecka med olika teman, så du får lära dig flera olika tekniker som lärarna kommer att varva mellan.

Du guidas varsamt in i djupare närvaro i varje ställning, och lär dig att slappna av och samtidigt öka din fokus på vad du gör. Du behöver inte vara vig eller akrobatisk, du anpassar utövandet utefter dina möjligheter. Denna kurs passar dig som är nyfiken på att prova yoga och lägga en bra grund men ännu inte känner dig redo att hoppa på en av våra mer avancerade mångåriga kurser.

Instruktörer:

Kristina Lindquist

Natalija Jakovleva (eng)

Både Kristina och Natalija har över 8 års erfarenhet av djupträning i olika former av yoga och är certifierade yogainstruktörer med 3 års yogalärarutbildning.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Begränsat antal platser!

Kom endast till klassen utan förkylningssymtom. Vi har mattor och kuddar men du är välkommen att ta med din egna matta.

Pris:

950 kr (8 tillfällen) 31:e maj är sista tillfället.

Swish: 1233397171

Ange Hatha som betalningsmeddelande.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på stockholm@natha.se

Varmt välkommen!